erotic massage thaimassage stockholm billigt

Rada Thaimassage. Skälbyvägen 8 Sollentuna/Häggvik Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): kreditkort Swish Dusch Rum med Dörr. Hälsan Thai Massage i Fruängen. Elsa Borgs Gata 52 Hägersten Thaimassage ( 60min): Oljemassage (60min): kreditkort Swish Dusch Massagebänk Rum. Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 15 års erfarenhet av traditionell thai massage i Thailand, samt vidare utbildning hos oss på Orchidé av all personal. Våra lokaler finns på bästa ställena antingen vid Slussen eller nära. Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma – trygg och skön. Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar vi dig att.

Erotic massage thaimassage stockholm billigt - the

Vänligen kom i god tid, TACK! Man kan även ta buss 43 mot Tanto och kliva av vid Jägargatan. Thaimassage är en helkroppsmassage som förutom knådande av muskler även omfattar utsträckning av leder och muskler.

Erotic massage thaimassage stockholm billigt - think, that

Bokning Södra Station 10 Vänligen kom i god tid! Vi är välbesökta av både idrottsmän och äldre människor. Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av friskvårds och skönhetstjänster som massage, fotvård och handvård. Massören tvättar även med varma handdukar efter massagen. Oljemassage rekommenderas till dig som vill ha total avkoppling men också mjuka upp musklerna. En genuin thai massage i centrala Stockholm. Thaimassage är en fantastiskt avkopplande upplevelse där man näst intill hamnar i ett transliknande tillstånd. Massagen kan till en början tyckas Thaimassage är en helkroppsmassage som förutom knådande av muskler även omfattar utsträckning av leder och muskler. 5 okt Kungs Thaimassage. Bild Saknas. Större Karta. Adress: Öppettider: Priser: Magnus Ladulåsgatan 51 65 Stockholm Telefon 36 36 Hadeinte fått massage på flera månader så jag tog en och en halv timme mixed oil och thai . Bad om hårt. Det spelar ingen roll vilken av damerna som masserar. Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma – trygg och skön. Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar vi dig att.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *